VOZIP-Centrales-Telefónicas-Virtuales-Cloud-Nube-Costa-Rica-Voz-Ip-VOIP-PBX-w2-
A Calgo call center szoftver használatához VoIP telefonszolgáltatást is biztosítunk, így tényleg egy komplett virtuális call centert vehet igénybe.

Önnek tényleg nincs szüksége semmilyen fizikai telefonszolgáltatásra, bekötésre, call centere működéséhez mi mindent biztosítunk.

A VoIP telefonszolgáltatás egy újszerű telefonos technológia, amely igénybevételéhez a felhasználói oldalon mindössze internetre van szükség.

Segítségével a megszokott telefondíjakhoz képest olcsóbban telefonálhat vezetékes vagy mobil irányba.

A nemzetközi irányok eléréséhez a legolcsóbb alternatíva, akár néhány forintért telefonálhat külföldre. Kezdetben a VoIP elterjedését gátolta, a nem elégséges hálózati sávszélesség. Az internet hálózat gyorsulásával azonban jelenleg már a leglassabb internet csomag is elegendő sávszélességet biztosít a folyamatos, hiba nélkül hangátvitelhez.

A Calgo call center több irányú, redundáns kapcsolatot biztosít hazai és külföldi hívásirányokba. Ezáltal biztosított az állandó, jó minőségű kommunikáció a telekommunikációs cégek díjainál sokkal olcsóbban.

Ha csökkenteni szeretné telefonköltségeit kérjen árajánlatot, a jelenlegi kommuniciós költségei akár megfelezhetők a VoIP technológia segítségével.